Jump to content

Welcome, Guest!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Myoui Mintul

TWICEcoaster: Lane 1
  • Content count

    359
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Myoui Mintul last won the day on May 3

Myoui Mintul had the most liked content!

Community Reputation

56 Excellent

About Myoui Mintul

  • Rank
    하루에 세번
  • Birthday November 22

Personal Information

  • Bias
    Mina
  • Location
    Embassy of the Republic of Indonesia in Team Twice Forum
  • Gender
    Self Claimed Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the Republic of Indonesia to Team Twice Forum

Recent Profile Visitors

300 profile views
  1. Myoui Mintul

    Twice Indonesia Discussion Thread

    nah ini online, ya setidaknya nongol2 bentar di sini biar ngeramein, biar dunia tau kita ada dan ngga sedikit. lagian kapan hari nyoba join grup line regional isinya duh kacau balau, isinya spam ga jelas jadi satu dan kebanyakan member lama ga mau kenal ama member baru.
  2. Myoui Mintul

    Twice Indonesia Discussion Thread

    sekitar 4 - 5 jam dari surabaya.
  3. Myoui Mintul

    Twice Indonesia Discussion Thread

    ga hapal gue daerah surabaya hahaha, kalau ke sana biasanya turun stasiun doank.
  4. Myoui Mintul

    Twice Indonesia Discussion Thread

    Pakuwon? Citraland?
  5. they will become more cute if you touch them
  6. Myoui Mintul

    Twice Indonesia Discussion Thread

    wkwkwk ga mencukupi bro Surabaya nya daerah mana?
  7. Myoui Mintul

    Twice Indonesia Discussion Thread

    Jawa timur juga ga punya dana wkwokwokw btw tumben baru online lagi om, kemana aja?
  8. Myoui Mintul

    Twice Indonesia Discussion Thread

    Iya gue ajakin balik ke sini pada banyak alesan. yg gue tau sih @MooseLover , mungkin @Nue juga, ada lagi temen gw yang ga gabung di sini. klau gw engga
  9. Myoui Mintul

    Twice Indonesia Discussion Thread

    thread indonesia sepi response om
  10. Myoui Mintul

    Twice Indonesia Discussion Thread

    wah ini senior, ayo bantu up lagi senpai. Masa Indonesia kalah ama negara lain.
  11. The price/exchange rate is fixed when you hit purchase/order button right? it will not change later?
  12. Man are you serious about this?
  13. How much cost of the goodies which you want? (include shipping cost)
  14. TWICE 2ND TOUR 'TWICELAND ZONE 2 : Fantasy Park' OFFICIAL MERCHANDISE ONLINE PRE-ORDER STARTS 2018.05.22-05.27 http:// withdrama.co.kr/product/project.html?cate_no=546 … #TWICE#트와이스 #TWICELAND#ZONE2#FantasyPark
×