Jump to content
  • Announcements

    • Tzumongie

      HAPPY NEW YEAR !!   12/30/2017

      As we celebrate the New Year, We wish everyone success, a healthy long life and a fresh new start. Happy New Year! - TEAM TWICE <3  

Welcome, Guest!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.
Aceii

Twice Indonesia Discussion Thread

Recommended Posts

this is an invasion 

Just an Australian once passing through doo doo da doo doo 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dear @ozaira

As the representative of fictional Ministry of Once Affairs, Republic of Indonesia, I am in an utmost concerned state of the post you've made on 26032016 2143h local time. Our intelligence officers has informed the possibility of your presence in the territory of Indonesia as an early warning of invasion of an unknown scale. It is unclear as well whether the lady in your display picture being Zhou Tzuyu, an individual of great magnanimity, harbinger of peace, emblem of beauty, or your actual self. Please identify whether yourself and your legitimacy status, because should you be the actual Zhou Tzuyu, AUTOGRAPH JUSEYO!!!! we would take necessary actions with related governments.

We have sent a note to our counterpart through the Australian thread, while waiting for further response from them, I seek for your cooperation.

On behalf of the Minister,

Prof. Cycas

Department of Bilateral Conduct, fictional Ministry of Once Affairs, Republic of Indonesia

Edited by Prof. Cycas

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

On 3/27/2016 at 3:42 PM, vana said:

mau juga dong masuk ke grup line nya

:ny-hmm:

iyaaa mau juga dong join grup linenyaaa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

8 minutes ago, moguri said:

iyaaa mau juga dong join grup linenyaaa

Kalo ga salah grup Line-nya belum dibikin deh... Ada yang bersedia jadi admin grup Line kah disini?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hay hay maapkan ku jarang menengok thread ini :D grup linenya udah di buat kok, cuman karna kemarin sepi peminat jadi blm pada di invite, klo mau join langsung cantumin ID linenya ya

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Tuh gan, silakan... Gw ga ikutan yak. Tar aja kalo ada kopdar baru ikut hehe

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

5 hours ago, Prof. Cycas said:

Tuh gan, silakan... Gw ga ikutan yak. Tar aja kalo ada kopdar baru ikut hehe

wah prof ga asik nih ikutan jg dong biar seru :sn-cutie: hahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

6 hours ago, Aceii said:

hay hay maapkan ku jarang menengok thread ini :D grup linenya udah di buat kok, cuman karna kemarin sepi peminat jadi blm pada di invite, klo mau join langsung cantumin ID linenya ya

ID Line: irezandy hehe

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

6 hours ago, Aceii said:

hay hay maapkan ku jarang menengok thread ini :D grup linenya udah di buat kok, cuman karna kemarin sepi peminat jadi blm pada di invite, klo mau join langsung cantumin ID linenya ya

Line : genhazaell

Share this post


Link to post
Share on other sites

yg udah ngirim ID Line buat grup baru ada segini : 
ID Line : -  genhazaell 
-  irezandy 
-  Genhazaell
-  MaulMalik
-  vinct99

nanti malem ku invite yaa ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

5 hours ago, Aceii said:

yg udah ngirim ID Line buat grup baru ada segini : 
ID Line : -  genhazaell 
-  irezandy 
-  Genhazaell
-  MaulMalik
-  vinct99

nanti malem ku invite yaa ^^

yey okayy ditungguuuu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

2 minutes ago, yosua17 said:

Twice Comeback nih.

Udah ada yang PO CDnya? :ny-tough:

Twice Comeback nih.

Udah ada yang PO CDnya? :ny-tough:

sudah dong :sn-cutie:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

1 minute ago, moguri said:

sudah dong :sn-cutie:

wah mantap. pink atau mint? kalo yg cheerup kitnya itu beda lagi ya? atau 30rb cd pertama? bingung deh

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 hour ago, yosua17 said:

wah mantap. pink atau mint? kalo yg cheerup kitnya itu beda lagi ya? atau 30rb cd pertama? bingung deh

karena po dari synnara jadi gatau dapet mint/pink krn mereka ga ngasih opsi... kalo cheer up kit semacam additional gitu, dan ya 30.000 yang beruntung aja yang bisa dapet cheer up kit

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

On 4/12/2016 at 3:21 PM, Aceii said:

yg udah ngirim ID Line buat grup baru ada segini : 
ID Line : -  genhazaell 
-  irezandy 
-  Genhazaell
-  MaulMalik
-  vinct99

nanti malem ku invite yaa ^^

invite id: alfanarum
cuma bakal agak jarang buka ya hehehehehehe

 

2 hours ago, moguri said:

sudah dong :sn-cutie:

enak bgt huhu pengen jg...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

hai, nama saya haru, senang bertemu anda!! aku tahu sedikit bahasa Indonesia, tapi saya hanya ingin menyapa :pout:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just now, Ooh-Ahh said:

@Haru hello Haru, apa kabar?

anw we have almost identical profile pic and I was about to use that Pic too as my signature :ny-lol:

baik, terima kasih. :P apa kabar?

heheheheh great minds think alike!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just now, Haru said:

baik, terima kasih. :P apa kabar?

heheheheh great minds think alike!!

kabar baik :ny-lol: where do you learn Bahasa Indonesia?

hahaha Sana slayed us all :sn-ay:

anw hello fellow Indonesian !

Edited by Ooh-Ahh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just now, Ooh-Ahh said:

kabar baik :ny-lol: where do you learn Bahasa Indonesia?

hahaha Sana slayed us all :sn-ay:

anw hello fellow Indonesian !

My friend is Indonesian and taught me the basics in return for better English lessons. xD

I'm not Indonesian myself~

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×